مغز پسته خالص همچنین دارای نسبت بالایی از اسیدهای آمینه ضروری بلوک های سازنده پروتئین است این اسیدهای آمینه ضروری به حساب می آیند زیرا بدن انسان نمی تواند آنها را تولید کند، بنابراین باید از طریق رژیم غذایی روزانه به دست آیند.
فیبر نقش مهمی در سلامت دستگاه گوارش دارد و سوختی است که سلول های روده بزرگ برای حفظ سلامت خود از آن استفاده می کنند.
فیبر در سیستم گوارش ما حرکت می کند و برخی از انواع فیبر توسط باکتری های خوب در روده ما هضم می شوند و به عنوان پروبیوتیک عمل می کنند.
سپس باکتریهای روده فیبر را تخمیر میکنند و آن را به اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه تبدیل میکنند که ممکن است چندین فواید سلامتی داشته باشد، از جمله کاهش خطر ابتلا به اختلالات گوارشی، سرطان و بیماریهای قلبی.
علاوه بر این، محققان به این نتیجه رسیدند که مصرف پسته می تواند تاثیر زیادی بر کاهش فشار خون نیز داشته باشد.
فشار خون بالا می تواند خطر ابتلا به مشکلات سلامتی جدی مانند حمله قلبی و سکته را افزایش دهد. تشخیص این بیماری دشوار است زیرا علائم به سختی قابل توجه است، بنابراین یکی از بهترین راهها برای پیشگیری یا کاهش فشار خون بالا، خوردن آجیلهای سالم بهویژه پسته است.
انصافاً می توان نتیجه گرفت که مصرف پسته برای همه افراد در رده های سنی مختلف بسیار مفید است و وجود این مغز در رژیم غذایی ما می تواند بدن و سبک زندگی سالم تری داشته باشد.
پسته نوعی آجیل درختی با فواید فراوان و متنوع برای سلامتی است. این آجیل فوق العاده سالم حاوی چربی های سالم است و منبع خوبی از پروتئین، فیبر و آنتی اکسیدان است.
مردم در سراسر جهان از این آجیل به روش های مختلف استفاده می کنند بیشتر به عنوان میان وعده در رژیم غذایی خود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.