عرق کاسنی گره بان ممکن است کنترل قند خون را به ویژه در افراد مبتلا به دیابت تقویت کند.
این ممکن است به دلیل اینولین موجود در آن باشد که باعث رشد باکتریهای مفید درگیر در متابولیسم کربوهیدرات میشود که کربوهیدراتها را به قند تجزیه میکند و حساسیت به انسولین، هورمونی که به جذب قند از خون کمک میکند.
فیبر ریشه کاسنی نیز حاوی ترکیباتی مانند اسیدهای کاسنی و کلروژنیک است که در مطالعات جوندگان نشان داده شده است که حساسیت عضلانی به انسولین را افزایش می دهد.
یک مطالعه 2 ماهه روی 49 زن مبتلا به دیابت نوع 2 نشان داد که مصرف 10 گرم اینولین در روز منجر به کاهش قابل توجهی در سطح قند خون و هموگلوبین A1c، اندازه گیری میانگین قند خون، در مقایسه با مصرف دارونما می شود.
قابل ذکر است که اینولین مورد استفاده در این مطالعه به عنوان اینولین با کارایی بالا شناخته می شود و اغلب به عنوان جایگزین شکر به محصولات پخته شده و نوشیدنی ها اضافه می شود.
ترکیب شیمیایی آن کمی متفاوت از سایر انواع اینولین است. بنابراین تحقیقات بیشتری در مورد فیبر ریشه کاسنی به ویژه مورد نیاز است.
اینولین و سایر ترکیبات موجود در ریشه کاسنی ممکن است به بهبود کنترل قند خون به خصوص در افراد مبتلا به دیابت کمک کند.
برخی از مطالعات نشان می دهد که فیبر ریشه کاسنی ممکن است اشتها را تنظیم کند و کالری دریافتی را کاهش دهد و احتمالاً منجر به کاهش وزن شود.
یک مطالعه 12 هفته ای روی 48 بزرگسال با اضافه وزن مشخص کرد که مصرف 21 گرم در روز اولیگو فروکتوز مشتق شده از کاسنی که بسیار شبیه به اینولین است منجر به کاهش قابل توجه 2.2 پوندی (1 کیلوگرم) وزن بدن شد. در حالی که گروه دارونما وزن اضافه کردند.
این مطالعه همچنین نشان داد که اولیگو فروکتوز به کاهش سطح گرلین، هورمونی که احساس گرسنگی را تحریک میکند کمک میکند.
تحقیقات دیگر نتایج مشابهی را به همراه داشته است اما بیشتر مکملهای اینولین یا الیگو فروکتوز نه فیبر ریشه کاسنی را آزمایش کردهاند.
فیبر ریشه کاسنی ممکن است با کاهش اشتها و کاهش دریافت کالری به کاهش وزن کمک کند اگرچه مطالعات بیشتری لازم است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.