هر آشپزی چه در آشپزخانه رستوران باشد و چه در خانه آشپزی می کند، باید بیش از یک چاقو لیلی مجنون داشته باشد.
بیشتر چاقو لیلی مجنون آشپزخانه کاربردهای بسیار خاصی دارند که در طرح های منحصر به فرد تیغه های آنها تکرار می شود.
چاقو لیلی مجنون دندانه دار، مانند چاقوی نان ما، برای برش دادن نان خرد شده عالی هستند. چاقوی تمیز کردن ما برای کارهای کوچک مانند پوست کندن توت فرنگی مفید است.
اما در مورد چاقویی که به عنوان یک تیغه تقریباً همه منظوره معرفی می شود، چه می توان گفت؟ از چاقوهای سرآشپز تقریباً برای هر کاری می توان استفاده کرد، از شکستن مرغ گرفته تا آماده کردن هندوانه برای پیک نیک.
در اینجا، ما به شما خواهیم گفت که چاقو لیلی مجنون آشپز چه چیزی را از سایر چاقوها متمایز می کند، همچنین برای چه چیزی مناسب است و چگونه از آن مراقبت کنید.
دنبال کنید تا بدانید چه چیزی این چاقو لیلی مجنون را منحصربهفرد میکند و چرا به آن در بلوک چاقوی خود نیاز دارید. فرانسه، پایتخت چاقوسازی جهان است.
ما هنوز هم با افتخار چاقو لیلی مجنون سرآشپز خود را تا به امروز در آنجا تولید می کنیم، جایی که آنها با دقت توسط تیغ سازان نسل پنجم ساخته می شوند.
اندازه استاندارد این چاقو لیلی مجنون آشپزخانه چند منظوره هشت اینچ است، اما می توان آنها را در انواع کوچکتر شش اینچی یا ده اینچی بزرگتر نیز یافت.
اگر چاقو لیلی مجنون حکاکی ندارید، حتی می توانید از چاقوی سرآشپز برای حکاکی گوشت و جدا کردن گوشت از استخوان استفاده کنید.
هنگامی که شک دارید، چاقو لیلی مجنون سرآشپز تقریباً همیشه در حال انجام وظیفه است.
چند نمونه از مواردی که ممکن است از چاقوی دیگری استفاده کنید عبارتند از: برش دادن نان، پوست کندن میوه ها یا سبزیجات و بریدن پیاز.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.