کربوهیدرات های موجود در بادام زمینی خام بدون پوست بو داده حاوی 21.51 گرم کربوهیدرات در هر 100 گرم است.
کربوهیدرات اصلی موجود در بادام زمینی نشاسته است که یک هموپلی ساکارید است که از باقی مانده های گلوکز تشکیل شده است که توسط پیوندهای گلیکوزیدی به یکدیگر متصل شده اند.
هنگامی که نشاسته با اثر آمیلاز (که در بزاق انسان وجود دارد) در بدن تجزیه آنزیمی می شود در ابتدا به مالتوز و ایزومالتوز تجزیه می شود.
این دو دی ساکارید وقتی تحت آنزیم های گوارشی مربوطه قرار می گیرند به گلوکز تبدیل می شوند و انرژی آزاد می کنند. در کشورهایی مانند هند غذای اصلی بیشتر غذاهای حاوی نشاسته مانند برنج و سیب زمینی است.
مصرف مقادیر زیاد این غذاها می تواند گرسنگی را کاهش دهد اما ممکن است مواد مغذی حیاتی مورد نیاز برای رزق و روزی مناسب را تامین نکند.
افزودن مقدار کمی بادام زمینی به رژیم غذایی معمولی شما می تواند ارزش غذایی یک وعده غذایی را برای شما افزایش دهد. اهمیت تعامل کربوهیدرات و اسید آمینه در ایجاد طعم و رنگ بادام زمینی بوداده به خوبی مستند شده است.
کربوهیدراتها مولکولهای زیستی هستند که بر اساس خواص قندی و غیر قندی آنها متمایز میشوند و قندها پلی هیدروکسیل آلدهیدکتون، محلول در آب از نظر ظاهری کریستالی هستند و به راحتی قابل هضم هستند.
فراوان ترین کربوهیدرات های موجود در بدن انسان گلوکز است. تمام واکنش های مرتبط با متابولیسم کربوهیدرات ها یا با گلوکز شروع می شود یا به گلوکز ختم خواهد شد.
گلوکز به شکل گلیکوژن در کبد و ماهیچه ها ذخیره می شود. در عضله ها کربوهیدرات ها برای انجام کار مورد استفاده قرار می گیرند و در کبد به عنوان گلیکوژن ذخیره می شوند و در صورت لزوم زمانی که بدن به گلوکز اضافی نیاز دارد برای تنظیم فرآیندهای متابولیک حیاتی آزاد خواهند شد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.