همانطور که می دانید میوه کیوی در اصفهان از خانواده Actinidiaceae است. این میوه یکی از تجاری ترین میوه ها در عرصه بین المللی است و سرشار از مواد مغذی بسیاری مانند ویتامین ها، مواد معدنی و مواد شیمیایی گیاهی است.
بخش های آن به دلیل خواص دارویی و درمانی در برابر بیماری های مرتبط با سیستم قلبی عروقی، دیابت، کلیه به خوبی شناخته شده است.
مشکلات سرطان، اختلالات گوارشی، مشکلات استخوانی و چشمی. منبع قابل توجهی از مواد شیمیایی گیاهی از جمله اسید کافئیک، اسید گالیک، اسید سیرینگیک، اسید سالیسیلیک، اسید فرولیک و اسید پروتوکاتچوئیک است.
به محتوای اصلی فلاونوئید و فنول کیوی کمک می کند. میوه کیوی و اجزای آن دارای خواص فارماکولوژیک متعددی هستند که شامل اثرات ضد دیابت، ضد تومور، ضد التهاب، ضد زخم، فعالیت آنتی اکسیدانی، کاهش قند خون، اثرات کاهش چربی خون و بسیاری موارد دیگر می باشد.
علاوه بر اینها میوه کیوی همچنین کاربرد سنتی خود را در درمان موثر ادم، هپاتیت، مشکلات کلیوی، آرترالژی روماتوئید و عفونت های میکروبی پیدا می کند.
فیبر موجود در میوه کیوی به ظرفیت نگهداری آب آن کمک می کند که به کاهش زمان انتقال و حفظ سلامت دستگاه گوارش فرد کمک می کند.
همچنین بررسی هایی در مورد تعادل انسولین و گلوکز، حفظ وزن و تعادل هموستاتیک مصرف میوه کیوی در حال انجام است.
بررسی حاضر عمدتاً با هدف ایجاد درک بهتری از ترکیب تغذیهای، خواص دارویی، فواید سلامتی، استفاده سنتی و تجاریسازی کیوی است که به ما کمک میکند تا توصیههای مبتنی بر شواهد علمی را به مصرفکنندگان ارائه کنیم.
کیوی منبع قوی ویتامین هایی مانند ویتامین A، B، C، E و K و سطوح قابل توجهی از فیبر رژیمی، ویتامین ها، مواد معدنی و فیتوکمیکال های مختلف مانند کاروتنوئیدها، فلاونوئیدها، آنتوسیانین ها و لوتئین است که به مشخصات دارویی غنی کمک می کند.
به دلیل وجود ترکیبات فعال زیستی در میوه کیوی، اثر ضد میکروبی، ضد ویروسی و تعدیل کننده ایمنی قوی از خود نشان می دهد.
تحقیقات گسترده بیشتر در این زمینه هنوز مورد نیاز است تا صنعتگران مواد غذایی را برای ارزش افزوده و توسعه محصولات غذایی مبتنی بر کیوی جذب کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.