mojo یک سس خوش طعم اسپانیایی است که در جزایر قناری بسیار محبوب است. اعتقاد بر این است که ریشه آن در غذاهای اسپانیایی است که به شدت تحت تأثیر مورها قرار گرفته است.
این سس گوجه دلپذیر معمولاً از روغن زیتون، سرکه، نمک دریا، سیر، فلفل قرمز، زیره سبز و پاپریکا تشکیل شده است. معمولاً با غذاهای گوشتی و سیب زمینی آب پز مصرف می شود.
آجی کریولو یا سالسا د آجی یک سالسا تند پرویی است که با ترکیبی از فلفل قرمز آجی چیلی و روغن تهیه می شود. سس معمولاً تند است، اما می تواند بسیار تند و تند نیز باشد، بنابراین هنگام چشیدن آن برای اولین بار باید مراقب بود.
این سس به طور سنتی به عنوان یک همراه برای غذاهای مختلف گوشت و ماهی استفاده می شود اما اغلب به عنوان یک چاشنی برای سیب زمینی سرخ کرده و تکنیو نیز استفاده می شود.
ترکیبات کلیدی این پستو سیسیلی پسته است ترجیحاً آجیل سبز روشن و شیرین پسته ورد دی برونته DOP، که از منطقه اطراف شهر سیسیلی برونته می آید.
برای تهیه این سس پسته های بدون نمک را تفت داده تا معطر شود و سپس با موادی مانند ریحان، سیر، پوست لیمو، روغن زیتون، پنیر پارمیجانو رژیانو یا پکورینو رنده شده، نمک و فلفل ترکیب می کنند.
به طور سنتی سس را در هاون درست میکنند و در برخی از نسخههای آن، به اضافه کردن انواع دیگر مغزها مانند بادام، دانه کاج یا گردو برای طعم متعادلتر یا استفاده از گیاهان معطر دیگر مانند نعناع، مریم گلی، نیاز است.
گشنیز در ایتالیا پستو دی پسته را میتوان بهصورت آماده در فروشگاهها یافت و بهطور سنتی با پاستا فوسیلی و گوجهفرنگی گیلاسی میل میشود اگرچه میتوان آن را با انواع دیگر پاستا مانند اورکیت یا اسپاگتی نیز میل کرد.
Beurre noisette یک سس قهوه ای غنی با طعم کمی آجیلی است که اغلب برای تهیه دسر و شیرینی استفاده می شود. معمولاً به غذاهای اصلی مختلف به ویژه غذاهای دریایی افزوده می شود. این سس با نامهای کره قهوهای یا کره فندق نیز شناخته میشود، اگرچه حاوی فندق نیست.
از ذوب و قهوه ای شدن کره (در حالت ایده آل، بدون نمک) برای مدت زمان دقیق درست می شود، در غیر این صورت می سوزد و غیر قابل خوردن می شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.