در حقیقت این شیرینی کلمپه خرمایی فوقالعاده جویدنی با دو نوع شکر و روش کوبیدن تابه تهیه میشوند که لبههای کرهای و ترد با مراکز جویدنی به شما میدهد.
من به این شیرینی کلمپه خرمایی وسواس دارم. آنها برداشتی مدرن از یک دستور پخت کلمپه های کلاسیک یا قدیمی هستند و من نمی توانم از این که چگونه به دست آمده اند خوشحال باشم.
من از روش پان بنگینگ استفاده می کنم تا واقعاً عامل ترد یا جویدنی را تقویت کنم و لبه های کره ای دیوانه کننده هستند. کمی نمک دریای پوسته شده روی شیرینی کلمپه خرمایی بپاشید تا یک کلمپه واقعاً تغییر دهنده زندگی باشد!
چه چیزی یک کوکی را غلیظ و جویدنی می کند؟ عوامل زیادی وجود دارد که می تواند یک کوکی را جویدنی یا چگال کند. اما در این دستور پخت کلوچه گردو چیزی که باعث جویدن بیشتر آن ها می شود آورده شده است:
روش کوبیدن تابه: چند بار انداختن ماهیتابه در طول فرآیند پخت، شیرینی کلمپه خرمایی را خالی میکند و آنها را متراکم میکند و لبههای ترد و چروکیده به آنها میدهد.
محتوای قند بیشتر یا آرد کمتر: شکر بیشتر و آرد کمتر باعث پخش شدن شیرینی کلمپه خرمایی و در عین حال جویدن بیشتر آنها می شود.
استفاده از شکر گرانول بیشتر از شکر قهوه ای: شکر گرانول دارای رطوبت کمتری نسبت به قهوه ای است که لبه ترد می دهد. اما افزودن شکر قهوه ای کمی طعم شیرینی کلمپه خرمایی را بیشتر می کند و کمی جویدن را بیشتر می کند.
استفاده از 1 تخم مرغ و کمی آب در دستور شیرینی کلمپه خرمایی رطوبت را کاهش می دهد. این ممکن است غیر منطقی به نظر برسد، اما آب اضافی خمیر را مرطوب نگه می دارد، اما در حین پخت نیز تبخیر می شود. این یک ترفند خوب برای رسیدن به آن بافت جویدنی است.
استفاده کمتر از جوش شیرین موجود در شیرینی به بالا آمدن شیرینی کلمپه خرمایی کمک می کند اما از آنجایی که نمی خواهیم این شیرینی ها زیاد بلند شوند نصف مقدار آن را مصرف کرده ام.
ما میخواهیم کمی بالا بیایند، بنابراین وقتی آنها را میکوبید، آنها را خالی میکند و آن لبههای چروکیده را ایجاد میکند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.