عناب خشک 1401 میوه ای بسیار مغذی و کاربردی است که فواید سلامتی مختلفی دارد و به طور گسترده در سراسر جهان، به ویژه در چین کاشته شده است.
بسیاری از مطالعات نشان داده اند که اجزای زیست فعال مشتق شده از میوه عناب دارای اثرات تغذیه ای و بیولوژیکی بالقوه قابل توجهی هستند.
در این مقاله، آخرین پیشرفت در تحقیقات بر روی ترکیبات فعال زیستی اصلی به دست آمده از عناب بررسی شده و عملکردهای بیولوژیکی بالقوه منابع میوه عناب مورد بحث قرار می گیرد.
میوه عناب به عنوان یک مکمل غذایی به خوبی به عنوان یک غذای سالم شناخته شده است که حاوی انواع مواد فعال زیستی مانند پلی ساکاریدها، پلی فنل ها، اسیدهای آمینه، نوکلئوتیدها، اسیدهای چرب، فیبر غذایی، آلکالوئیدها و سایر مواد مغذی است.
این مواد مغذی و فیتوکمیکال های غیر مغذی به دست آمده از میوه عناب دارای عملکردهای فیزیولوژیکی از جمله عملکردهای ضد سرطانی، آنتی اکسیدانی، ضد التهابی، ضد چربی خون، ضد قند خون، تنظیم ایمنی، محافظت کننده عصبی، آرام بخش و ضد ویروسی هستند.
نکته قابل توجه این است که ترکیبات جدید، از جمله آلکالوئیدها، فیبرهای غذایی، و سایر مواد فعال زیستی، و همچنین اثرات ضد ویروسی، کاهش قند خون، کاهش چربی و محافظت عصبی میوه عناب، برای اولین بار در اینجا به طور سیستماتیک بررسی می شوند.
در همین حال، مشکلات مؤثر بر بهرهبرداری از منابع میوه عناب مورد بحث قرار گرفته و جهتگیریهای تحقیقاتی بیشتر پیشنهاد میشود.
بنابراین، این بررسی یک کتابشناسی مفید برای توسعه آینده محصولات مبتنی بر عناب و استفاده از اجزای تغذیهای عناب در غذاهای کاربردی ارائه میکند.
در دهههای اخیر، تقاضا برای محصولات غذایی سالمتر و ایمنتر، از غلات گرفته تا سبزیجات، رو به رشد بوده است.
بسیاری از عوامل بهداشتی موجود در غذاها می توانند کیفیت زندگی افراد را با پیشگیری از بیماری ها بهبود بخشند بخش بزرگی از این غذاهای کاربردی میوه هایی با انواع مختلف هستند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.