علاوه بر این، یک مفهوم جدید در حال تکامل «میانوعده از نظر غذا برای سالمندان» است.
محققان نشان دادهاند که اگر کالری مورد نیاز 25 تا 70 سال افراد محاسبه شود، کاهش 600 تا 800 کیلوکالری در روز برای زنان و 1000 تا 1200 کیلوکالری در روز برای مردان وجود دارد.
عامل اصلی مرگ و میر در سالمندان دریافت ناکافی کربوهیدرات ها، پروتئین ها، ویتامین ها، مواد معدنی و چربی ها است.
در نتیجه، کاهش نامطلوب وزن بدن و همچنین کمبود ریزمغذیها وجود دارد که خطر ابتلا به بیماریهای مزمن را بیشتر میکند.
با کمک فرمولاسیون های خاص موجود در دانه کنجد ایرانی می توان نیازهای تغذیه ای این گروه ها را تامین کرد.
تنقلات معمولی معمولا کربوهیدرات بیشتری دارند، اما مقادیر کمتری پروتئین، فیبر، مواد معدنی و ویتامین دارند. علاوه بر این، کالری بیشتری دارند و به دلیل کمبود مواد مغذی ضروری، جزو غذاهای کم ارزش تلقی می شوند.
مکمل کنجد پوست کنده نمکی یا ترکیبات آن در میان وعده ها می تواند با دادن خواص عملکردی و همچنین تغذیه ای عالی به محصولات، به بهبود سلامت جوامع دردمند کمک کند.
امروزه مصرف کننده به تنقلات کم قند و چربی، سرشار از فیبر غذایی و غنی شده با مواد معدنی و ویتامین ها همراه با رفع گرسنگی علاقه مند است.
بنابراین، تولیدکنندگان باید با افزودن عناصر سالم، فرمولهای معمولی را به فرمولهای متعادل جدید تغییر دهند.
هیدرولیزهای دانه کنجد افغانستان به دلیل وجود مقادیر بالاتری از پپتیدهای مختلف و خواص آنتی اکسیدانی آنها یکی از بهترین منابع در تولید و توسعه غذاهای کاربردی محسوب می شود.
به همین ترتیب، خواص منحصر به فرد و اجزای فنلی (به عنوان مثال، سزامولین، سسامین و γ-توکوفرول) دانه کنجد سفید خام می تواند ویژگی های مختلف این تنقلات از جمله افزایش فعالیت های آنتی اکسیدانی را بهبود بخشد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.