در حقیقت گل محمدی خشک شده در بازار و ادویه ها برای قرن ها نقش مهمی به عنوان طعم دهنده، نگهدارنده غذا و دارو ایفا کرده اند و همچنان ایفا می کنند.
در چند دهه اخیر، تحقیقات در مورد فواید سلامتی گل محمدی خشک شده به طور قابل توجهی افزایش یافته است، زیرا بسیاری از گیاهان و ادویه ها دارای خواص مرتبط با کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن هستند.
به طور خاص، برخی از مزایای بالقوه سلامتی گل محمدی خشک شده شامل محافظت در برابر بیماریهای قلبی عروقی، بیماریهای عصبی، التهاب مزمن، سرطان، چاقی و دیابت نوع 2 است.
تعدادی از گیاهان و ادویه ها نیز به دلیل خواص آنتی اکسیدانی قوی، ضد میکروبی و ضد التهابی مورد توجه قرار گرفته اند.
علاوه بر این، خواص طعمدهنده بسیاری از گیاهان و ادویهها باعث کاهش استفاده از نمک به عنوان یک عامل طعمدهنده (یعنی کاهش مصرف سدیم) میشود که مزایای بیشتری برای سلامت قلب و عروق دارد.
بیشتر اثرات مثبت گل محمدی خشک شده برای پیشگیری یا بهبود بیماریهای مزمن مانند سرطان، بیماریهای قلبی عروقی، آرتریت و تخریب عصبی از طریق اثر مستقیم فیتوکمیکالهای تشکیلدهنده آنها (به ویژه پلیفنولها یا محصولات تجزیه پلیفنل) با هدف قرار دادن گیرندههای خاص انجام میشود.
یا آنزیم های دخیل در مسیرهای مختلف ضد التهابی یا پاسخ های ایمنی. گیاهان و ادویه جات ترشی جات (مخصوصاً به شکل خشک شده) حاوی سطوح بالایی از پلی فنول ها و سایر مواد شیمیایی گیاهی فعال فیزیولوژیکی هستند.
دسته غالب پلی فنول های موجود در گل محمدی خشک شده اسیدهای فنولیک و فلاونوئیدها (عمدتاً فلاون ها و فلاونول ها) هستند.
نسبت به سایر غذاهای غنی از پلی فنل مانند کلم بروکلی، شکلات تلخ، انواع توت های قرمز، آبی و بنفش، انگور یا پیاز گیاهان و ادویه ها به طور کلی حاوی سطوح بالاتری از این ترکیبات هستند.
به عنوان مثال، پونه کوهی دارای 935.3 میلی گرم محتوای فنلی کل در هر 100 گرم وزن تر (FW) در شکل تازه (F) است در حالی که در فرم خشک (D) دارای 6367 میلی گرم در 100 گرم است.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.