در مقابل غذاهایی با GI پایین مانند لوبیا سفید صادراتی باعث افزایش سطح قند خون نمی شوند. این به نوبه خود کمک می کند تا هوس ها و نوسانات خلقی را از بین ببرید.
اما فواید سلامتی غذاهای با GI پایین به همین جا ختم نمی شود همچنین تصور می شود که غذاهای با GI پایین به کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی و دیابت بزرگسالان کمک می کنند.
لوبیا سفید و سایر مواد غذایی با نمره گلیسمی پایین نیز فواید کاهش وزن فوق العاده ای دارند. هنگامی که کربوهیدرات های موجود در غذا باعث افزایش سطح قند خون می شود.
یک هورمون پلی پپتیدی به نام انسولین توسط پانکراس (یک اندام غده بزرگ واقع در پشت معده) تولید می شود. هدف از انسولین این است که با تحریک جذب گلوکز (قند) توسط سلولهای بدن که میتوانند از گلوکز برای انرژی استفاده کنند سطح قند خون بالا را پایین بیاورد.
با این حال اگر سطح قند خون بسیار بالا باشد (مثلاً پس از یک وعده غذایی با GI بالا) انسولین باعث می شود که مقداری از قند خون به عنوان چربی (برای استفاده بعدی به عنوان انرژی) ذخیره شود.
غذاهای با GI پایین مانند لوبیا اثر معکوس دارند. یک خبر عالی برای کسانی که از یک برنامه غذایی کاهش چربی پیروی می کنند.
لوبیا سفید علاوه بر تأثیر ملایم آن بر سطح قند خون، به دلیل توانایی خود در تولید مهارکننده های آلفا آمیلاز، مزایای کاهش وزن نیز دارد.
مهارکننده های آلفا آمیلاز با مهار آنزیم هایی که مسئول برش نشاسته به قندهای ساده تر هستند، جذب کربوهیدرات ها (و در نتیجه ذخیره انرژی به عنوان چربی بدن) را کاهش می دهند.
لوبیا سفید منبع زیادی از آنتی اکسیدان ها را ارائه می دهد، موادی که با بیماری ها مبارزه می کنند و به حفظ سلامتی بهینه کمک می کنند.
در نهایت آسیب ناشی از رادیکال های آزاد می تواند منجر به بسیاری از شرایط مزمن و بیماری های دژنراتیو از جمله انواع خاصی از سرطان، تصلب شرایین، ترومبوز، آرتریت، بیماری قلبی، مشکلات سیستم ایمنی، بیماری آلزایمر و زوال عقل شود.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.