اگرچه بادام درختی سبز معمولاً به عنوان آجیل شناخته می شود، اما در واقع دانه های خوراکی قطره ای شکل هستند که میوه درخت بادام هستند.
شما می توانید آنها را پوست کنده یا بلانچ شده بخرید، یعنی زمانی که بادام های پوست کنده با آب داغ تصفیه می شوند تا پوشش بیرونی قهوه ای رنگ آن از بین برود و یک فضای داخلی سفید صاف باقی بماند.
اگرچه بادام درختی یک غذای پرچرب است، اما بیشتر آن به شکل چربی تک غیراشباع است که با حفظ سطح کلسترول لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL) در مقابل کلسترول با لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) به محافظت از قلب کمک می کند اغلب به عنوان کلسترول بد شناخته می شود.
تحقیقات مجله بریتانیایی تغذیه نشان داد که مصرف آجیل به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم، حدود 55 گرم در روز، نه تنها برای کاهش خطر بیماری قلبی مفید است، بلکه خطر افزایش وزن را نیز محدود می کند.
یک مطالعه در سال 2013 همچنین به این نتیجه رسید که بادام درختی زمانی که به عنوان یک میان وعده مصرف شود، به کاهش گرسنگی کمک می کند و خطر افزایش وزن را افزایش نمی دهد.
این تا حدی به این دلیل است که آجیل حاوی تعدادی مواد مغذی است که دسترسی به آنها برای ما دشوار است به این معنی که ما قادر به هضم 10 تا 15 درصد کالری آنها نیستیم.
بادام درختی سرشار از مواد مغذی است که به محافظت از قلب کمک می کند، از جمله اسیدهای چرب غیراشباع، فیتواسترول ها، منیزیم، ویتامین E، مس و منگنز.
دو مطالعه تحقیقاتی در سالهای 2012 و 2014 نشان دادند که گنجاندن بادام درختی در رژیم غذایی ممکن است خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را به ویژه در افراد دارای اضافه وزن کاهش دهد.
تحقیقات بیشتر نشان داده است که مصرف بادام درختی به کاهش کلسترول LDL کمک می کند که به نوبه خود ممکن است به کاهش خطر بیماری قلبی کمک کند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.