فندق بو داده نمکی به دلیل غلظت بالای چربی های سالم با کاهش نشانگرهای التهابی مرتبط است یک مطالعه بررسی کرد که چگونه خوردن فندق بر نشانگرهای التهابی، مانند پروتئین واکنشگر C با حساسیت بالا، در ۲۱ نفر با سطح کلسترول بالا تأثیر میگذارد.
شرکت کنندگان پس از چهار هفته از رژیم غذایی که در آن فندق 18 تا 20 درصد از کل کالری دریافتی آنها را تشکیل می داد، کاهش قابل توجهی در التهاب تجربه کردند.
علاوه بر این، خوردن 60 گرم فندق هر روز به مدت 12 هفته به کاهش نشانگرهای التهابی در افراد دارای اضافه وزن و چاق کمک کرد.
مطالعه دیگری بررسی کرد که چگونه خوردن فندق بر التهاب تأثیر می گذارد. این نشان داد که خوردن 40 گرم فندق ممکن است پاسخ التهابی را در افراد سالم کاهش دهد.
به طور مشابه، 50 نفر مبتلا به سندرم متابولیک پس از مصرف 30 گرم ترکیبی از آجیل خام – 15 گرم گردو، 7.5 گرم بادام و 7.5 گرم فندق به مدت 12 هفته، در مقایسه با گروه کنترل، کاهش التهاب را تجربه کردند.
با این حال، اکثر مطالعات نتیجه می گیرند که خوردن فندق به تنهایی کافی نیست به منظور کاهش التهاب، پیروی از یک رژیم غذایی با کالری کنترل شده نیز مهم است.
نشان داده شده است که آجیل، مانند بادام و گردو، به کاهش سطح قند خون کمک می کند اگرچه فراوان نیست، اما تحقیقاتی وجود دارد که نشان می دهد فندق ممکن است به کاهش سطح قند خون نیز کمک کند.
یک مطالعه تأثیر فندق را بر سطح قند خون ناشتا در 48 فرد مبتلا به دیابت نوع 2 بررسی کرد حدود نیمی از آنها فندق را به عنوان میان وعده مصرف می کردند، در حالی که بقیه به عنوان گروه کنترل استفاده می کردند.
پس از هشت هفته، گروه فندق کاهش قابل توجهی در سطح قند خون ناشتا را تجربه نکرد با این حال، مطالعه دیگری ترکیبی از 30 گرم آجیل مخلوط – 15 گرم گردو، 7.5 گرم بادام و 7.5 گرم فندق – را به 50 نفر مبتلا به سندرم متابولیک ارائه داد.
پس از 12 هفته، نتایج کاهش قابل توجهی در سطح انسولین ناشتا نشان داد علاوه بر این، اسید اولئیک، که اسید چرب اصلی در فندق است، اثرات مفیدی بر حساسیت به انسولین دارد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.