هنرمندی از سوسیس و کالباس میکائیلیان مجسمه های خوراکی زیبایی ساخت

انواع زیادی از سوسیس و کالباس میکائیلیان وجود دارد که در حال حاضر بخشی از فرهنگ، سنت و میراث غذایی ما هستند.

در حال حاضر اگرچه درمان گوشت دیگر ضروری نیست، اما سوسیس همچنان هدف فرهنگی، خوراکی یا حتی لذیذ دارد. همه آنها را کشف کنید.

به عنوان غذایی که ریشه در آشپزخانه ما دارد، انواع مختلف سوسیس اغلب مصرف می شود زیرا خوردن و برداشتن آنها بسیار کاربردی است.

به خصوص در ساندویچ ها اگرچه آنها همچنین یک ماده اساسی در آشپزی هستند اما به غذاهای مختلف اسپانیایی مانند عدس با chorizo یا برنج پخته و بسیاری دیگر طعم و مزه می بخشند.

ما به عنوان سوسیس آن دسته از فرآورده های گوشتی تهیه شده از مخلوطی از گوشت چرخ کرده، چاشنی ها و ادویه جات ترشی جات که در بدنه های طبیعی یا مصنوعی معرفی می شوند، درک می کنیم.

امروزه این تعریف گسترده تر شده است، زیرا فرآورده های گوشتی با منشاء حیوانی نیز به عنوان انواع سوسیس شناخته می شوند که ممکن است در محفظه قرار نگیرند و ممکن است تحت یک فرآیند پخت قرار نگیرند.

در هر منطقه انواع سوسیس بر اساس منشاء گوشت، چاشنی هایی که اضافه می شود، مواد و تکنیک های استفاده شده متفاوت است.

سوسیس

سوسیس به عنوان غذایی که ریشه در آشپزخانه ما دارد، انواع مختلف سوسیس اغلب مصرف می شود زیرا خوردن و برداشتن آنها بسیار کاربردی است.

به خصوص در ساندویچ ها، اگرچه آنها همچنین یک ماده اساسی در آشپزی هستند اما به غذاهای مختلف اسپانیایی مانند عدس با chorizo یا برنج پخته و بسیاری دیگر طعم و مزه می بخشند.

ما به عنوان سوسیس آن دسته از فرآورده های گوشتی تهیه شده از مخلوطی از گوشت چرخ کرده، چاشنی ها و ادویه جات ترشی جات که در بدنه های طبیعی یا مصنوعی معرفی می شوند، درک می کنیم.

امروزه این تعریف گسترده تر شده است، زیرا فرآورده های گوشتی با منشاء حیوانی نیز به عنوان انواع سوسیس شناخته می شوند که ممکن است در محفظه قرار نگیرند و ممکن است تحت یک فرآیند پخت قرار نگیرند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.