در حقیقت کنجد سیاه برای لاغری منبع خوبی از منیزیم است، ماده معدنی که می تواند به کاهش فشار خون کمک کند.
علاوه بر این، منیزیم به بدن شما کمک می کند تا عملکرد عصبی و سطح قند خون را تنظیم کند. همچنین نقش زیادی در تولید پروتئین، استخوان و DNA ایفا می کند.
می تواند برای سلامت استخوان مفید باشد: دانه های کنجد سیاه منبع خوبی از کلسیم، منیزیم، منگنز و روی هستند. همه این مواد مغذی می توانند به حمایت از سلامت استخوان کمک کنند.
فقط به خاطر داشته باشید که دانه های کنجد سیاه خام حاوی ترکیباتی مانند اگزالات و فیتات هستند. این مواد ضد مغذی ممکن است جذب مواد معدنی را کاهش دهند. اما میتوانید با خیساندن، برشته کردن یا جوانه زدن دانههایتان این مشکل را برطرف کنید.
ممکن است با التهاب مبارزه کند: شواهدی وجود دارد که نشان می دهد دانه کنجد سیاه می تواند به کاهش التهاب کمک کند.
در یک مطالعه در سال 2014، محققان دریافتند که نشانگرهای التهابی افراد مبتلا به بیماری کلیوی پس از مصرف روزانه ترکیبی از کنجد سیاه، کتان و دانه کدو تنبل تا 79 درصد در 3 ماه کاهش یافت. توجه: ما به مطالعات بیشتری در مورد دانه کنجد سیاه به تنهایی برای اثبات مزایای آن نیاز داریم.
ممکن است به تنظیم قند خون شما کمک کند: دانه های کنجد سیاه یک غذای کم کربوهیدرات و پروتئین بالا و سرشار از چربی های سالم است.
آنها همچنین حاوی ترکیبی به نام پینورزینول هستند که ممکن است با کاهش سطح گلوکز در خون به کنترل قند خون کمک کند.
بنابراین دانههای کنجد سیاه یک غذای مناسب برای دیابت است که ممکن است به کاهش قند خون کمک کند. اما باز هم نیاز به اثبات بیشتری داریم.
ممکن است سیستم ایمنی بدن را تقویت کند: دانه های کنجد سیاه حاوی بسیاری از همان موادی است که در مکمل های غذایی پیدا می کنید. این شامل ویتامین B6، ویتامین E، آهن، روی، مس و سلنیوم است. همه این مواد مغذی می توانند به حمایت از سیستم ایمنی سالم کمک کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.